ОСТАННІ НОВИНИ

Для прориву потрібні інновації та значний технологічний прогрес, – Умєров на «Рамштайні»

Наталя Дуляба

|

На онлайн-засіданні у форматі «Рамштайн» міністр оборони України Рустем Умєров заявив, що для військового прориву ЗСУ потрібні «інновації та значний технологічний прогрес». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Міноборони.

«Достатні обсяги техніки та боєприпасів, технічного обслуговування та запасних частин є критично важливою складовою успіху. Але для прориву потрібні інновації та значний технологічний прогрес. Саме тому у 2024 році оборонні технології матимуть центральну роль у порядку денному Міністерства оборони», – зауважив Рустем Умєров.

Він додав, що зі свого боку Міноборони готове співінвестувати в технології та спільне з західними партнерами військове виробництво, ділитися бойовим досвідом, сприяти укладенню довгострокових контрактів із зацікавленими компаніями.

Умєров подякував усім країнам за підтримку Сил оборони України і відкреслив, що зараз критично необхідно нарощувати довгострокові пакети військової допомоги.

Нагадаємо, 23 січня проходить 18 засідання у форматі «Рамштайн». Зустріч із низкою західних країн, які допомагають Україні у боротьбі з російськими окупантами, відбувається цього разу в онлайн-форматі.

У Пентагоні вже заявили, що цей «Рамштайн» буде зосереджений на довгострокових потребах України, адже Конгрес США досі не виділив кошти на військову допомогу ЗСУ.

Передостанній «Рамштайн», який відбувся у листопаді, ознаменувався створенням «коаліції ППО».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Міноборони

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *