ОСТАННІ НОВИНИ

З-під завалів у Києві дістали сімох загиблих. ОНОВЛЕНО

Наталя Дуляба

|

Рятувальники дістали з-під завалів у Києві ще два тіла, таким чином кількість загиблих внаслідок масованої ракетної атаки РФ зросла до шістьох людей. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

Жертвою російської атаки по столиці стали ще двоє людей. Їхні тіла витягнули з-під руїн складу. Відтак станом на 16:40 відомо про 6 загиблих та 24 постраждалих. Рятувальні роботи ще тривають.

ОНОВЛЕНО: згодом мер Києва Віталій Кличко сповістив, що загиблих стало уже семеро.

За даними Офісу генпрокурора, внаслідок удару рашистів у Києві пошкоджено цивільні об’єкти, складські приміщення, будівлю станції метрополітену, а також низку автомобілів.

Уламки збитих ракет впали у Дарницькому, Святошинському, Подільському та Шевченківському районах столиці.

Цей обстріл росіян правоохоронці вже розслідують за ст. 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни). Слідство триває.

Нагадаємо, з вечора 28 грудня і в ніч на 29 грудня Росія здійснила найбільш масовану атаку по Україні. Спочатку окупанти били «Шахедами», потім – ракетами.

Загалом рашисти випустили по Україні 158 повітряних цілей. ППО збила 114 із них. Ворог застосував усі можливі модифікації ракет, крім «Калібрів».

Попередньо було відомо, що під час обстрілів окупанти вбили 20 українців, ще 116 поранили.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *