ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового з’явиться новий заступник

Наталя Дуляба

|

Сесія Львівської міськради 27 грудня затвердила у штатному розписі посаду заступника міського голови з питань ветеранів і людей з інвалідністю. Це буде сьомий заступник Андрія Садового, повідомляє Львівський портал.

Крім посади заступника міського голови з питань ветеранів і людей з інвалідністю, у мерії створять окреме управління, що опікуватиметься питаннями захисників.

Хто саме стане новим заступником мера, наразі ще не відомо. Втім сам Андрій Садовий похвалився, що Львів став першим містом в Україні, де створили таку посаду.

«Ми випереджаємо на декілька кроків інші міста. Також ми маємо чимало програм для військових: спеціальні програми економічної підтримки для ветеранів, Unbroken Art, протезування і соціальна підтримка, Unbroken Sport, ветеранські хаби, житло для поранених, реконструкція парку з інклюзивними елементами для реабілітації пацієнтів центру Незламні. Я хочу подякувати кожному, хто працює над реалізацією проєктів, які покликані підтримати наших захисників та їхні родини», – цитує Андрія Садового пресслужба мерії.

Зазначимо, що дотепер у міського голови Львова було шестеро заступників. Заступник з питань ветеранів і людей з інвалідністю стане сьомим. Він, як і всі інші, отримуватиме зарплату із бюджету.

Влітку цьогоріч шостою заступницею мера призначили посадовицю Львівської міськради з багаторічним стажем Ірину Кулинич. На новій посаді вона тепер опікується гуманітарними питаннями.

Нагадаємо, нещодавно в Україні врешті знову відкрили доступ до реєстру декларацій. Заступники міського голови Львова за 2022 рік, перший рік повномасштабної війни, заробили майже по 1 млн грн. Детальніше про зарплати цих посадовців читайте за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *