ОСТАННІ НОВИНИ

На польському кордоні мікроавтобус наїхав на трьох українських водіїв

Ольга Денисяка

|

Неподалік пункту пропуску Гребенне – Рава-Руська 14 грудня водій на мікроавтобусі з польськими номерами наїхав на трьох українських водії, які ходили по пішохідному переходу. Про це повідомив Генеральний консул України в Любліні Олег Куць, передає Радіо Свобода.

Це сталося на очах в поліції, водія затримали, з ним проводять процесуальні дії. 

«За попередньою інформацією постраждало двоє українських водіїв. В одного – забій руки, в іншого забій ноги. Їм надали допомогу на місці, від шпиталізації вони відмовилися. Ми з ними перебуваємо в постійному контакті. На місце виїхав наш консул, аби детальніше зʼясувати всі обставини», – сказав Куць.

Що відомо про блокаду на кордоні з Польщею

Польські перевізники почали блокувати проїзду вантажівок через польсько-український кордон із 6 листопада. Вони вимагають повернення дозволів для українських водіїв, вилучення польських машин із електронної черги, а також випускати з території України порожні польські вантажівки поза чергою.

Також польські перевізники не лише необґрунтовано блокують пункти перетину на кордоні з Україною, а й всупереч обіцянкам блокують цистерни з паливом та гуманітарну допомогу допомогу Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *