ОСТАННІ НОВИНИ

Атака на «Київстар» не вплинула на дії українських військових

Андрій Котенський

|

Збій у роботі мобільного оператора «Київстар» не вплинула на дії українських військовослужбовців. Про це повідомив начальник служби зав’язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ підполковник Володимир Фітьо в ефірі національного телемарафону, пише Українська правда.

«На лінії фронту військові користуються дещо іншим зв’язком. Абсолютно немає впливу ситуація із «Київстаром» на дії військовослужбовців. Тому для звичаних цивільних громадян, можливо, є якісь незручності, але для військовослужбовців абсолютно не має жодного значення», – повідомив Володимир Фітьо

Нагадаємо, що вранці 12 грудня стався масштабний збій у роботі оператора мобільного зв’язку «Київстар». У зв’язку з технічною несправністю в оператора всі відключення ліній вуличного освітлення у Львові відбуваються в ручному режимі.

У мобільному операторі «Київстар» підтвердили, що причиною масштабного збою в роботі стала потужна хакерська атака.

СБУ відкрила кримінальне провадження.

Хакерська атака на одного з найбільших мобільних операторів України – «Київстар» зруйнувала частину віртуальної інфраструктури оператора, а термін відновлення роботи зв’язку наразі досі невідомий.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *