ОСТАННІ НОВИНИ

Загибель помічника Залужного: суд обрав підозрюваному офіцеру запобіжний захід

Ольга Денисяка

|

 Офіцеру з апарату головнокомандувача ЗСУ Олегу Тімченку, який подарував гранати помічникові Залужного Геннадію Частякову, що пізніше призвело до його загибелі, суд обрав запобіжний захід у виді особистого зобов’язання. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на пресслужбу Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону.

«Розгляд апеляції відбувся 4 грудня. За результатами розгляду фігуранту обрано запобіжний захід у виді особистого зобов’язання», – йдеться в повідомленні.

9 листопада Печерський районний суд Києва не обрав запобіжний захід офіцеру з апарату головнокомандувача ЗСУ Олегу Тімченку. Спецпрокуратура заявила, що оскаржуватиме ухвалу суду про відмову в обранні запобіжного заходу.

Нагадаємо, що у понеділок, 6 листопада, у свій День народження від вибуху гранати загинув Геннадій Частяков – помічник головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Правоохоронці попередньо встановили, що помічник головнокомандувача ЗСУ Геннадій Частяков загинув у власному домі, висмикнувши кільце із подарованої гранати західного зразка.

Чоловік, який подарував помічнику головкома ЗСУ Геннадію Частякову бойові гранати, стверджує, що попереджав про їхню справжність. Державне бюро розслідувань повідомило йому про підозру.

Працівники ДБР розглядають нещасний випадок головною версією причини загибелі помічника Головнокомандувача ЗС України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *