ОСТАННІ НОВИНИ

Граната у подарунку: від вибуху загинув помічник Залужного

Наталя Дуляба

|

У понеділок, 6 листопада, у свій День народження від вибуху гранати загинув Геннадій Частяков – помічник головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Про це повідомив сам Валерій Залужний.

«Невимовний біль і важка втрата для Збройних Сил України і для мене особисто. Сьогодні за трагічних обставин у свій День народження у родинному колі загинув мій помічник і близький друг, майор Геннадій Частяков. В одному із подарунків спрацював невідомий вибуховий пристрій», – сповістив головком.

Валерій Залужний додав, що Геннадій Частяков із початком повномасштабного вторгнення РФ був «надійним плечем», він повністю присвятив своє життя ЗСУ.

У Нацполіції України кажуть, що трагедія сталась у житловому комплексі в селі Чайки Київської області. Від вибуху загинув 39-річний військовий, важке поранення дістав і його 13-річний син.

«За попередньою інформацією, внаслідок підриву гранати загинув 39-річний військовослужбовець. Його 13-річного сина важко травмовано. Хлопець перебуває під наглядом лікарів», – вказано у повідомленні правоохоронців.

Кримінальне провадження відкрили за фактом загибелі людини та за незаконне поводження з боєприпасами.

Як пише Українська правда з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах, в момент вибуху у квартирі також перебувала дружина й донька Геннадія Частякова. Попередньо відомо, що вони не постраждали.

При огляді квартири поліція виявила ще п’ять цілих гранат.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *