ОСТАННІ НОВИНИ

В Одесі троє людей замерзли на смерть

Ольга Денисяка

|

В Одесі знайшли тіла трьох людей, які замерзли на смерть через негоду. Про це повідомляє місцеве видання Думська.

Видання зазначає, що померли, ймовірно, бездомні. Тіла були знайдені напередодні, слідів насильницької смерті на них не виявили.

«У Щепному провулку виявили тіло чоловіка з переохолодженням, на автобусній зупинці на Академіка Лазарєва тіло жінки й на Привокзальній площі чоловіка», – йдеться у матеріалі.

Нагадаємо, напередодні синоптики попереджали, що 26-27 листопада на Україну насуваються снігопади та сильний вітер. Найбільшу негоду прогнозували у південних, північних і центральних регіонах. На Одещині заметіль 26 листопада спричинила дорожній колапс.

Станом на ранок понеділка, 27 листопада, заметіль та шквальний вітер знеструмили 2019 населених пунктів у 16 областях України.

Повсюди тривають аварійні роботи, однак синоптики по всій Україні, крім західних областей, знову прогнозують снігопади й сильний вітер, замети й ожеледицю на дорогах.  У Київській, Кіровоградській і Полтавській областях обіцяють найгіршу негоду, тож це може ускладнити роботу енергетиків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *