ОСТАННІ НОВИНИ

Атака «Шахедами»: у Києві без світла – 200 будинків та установ

Ольга Денисяка

|

Після обстрілу «Шахедами» вночі 25 листопада в Києві залишалися без світла 77 житлових будинків та 120 установ. Про це повідомили в Міненергетики.

Зранку 25 листопада під час масштабного дронового обстрілу у столиці було знеструмлено повітряну лінію. Внаслідок цього без світла залишилися 77 житлових будинків та 120 установ у центральній частині міста. 

Причини з’ясовуються. Тривають роботи з відновлення. 

Також під час обстрілу на Київщині відключалися повітряні лінії 330 кВ. Попередня причина – пошкодження  внаслідок обстрілу. Триває обстеження для з’ясування причин.

Як пише hromadske, речник міської військової адміністрації Михайло Шаманов, цитуючи слова начальника КМВА Сергія Попка, заявив що це вже четверта повітряна атака на Київ із початку листопада та наймасованіша з початку повномасштабної війни росії проти України.

«Противник укотре застосував баражувальні «шахеди», при чому було кілька груп, кілька хвиль. Вони йшли з різних напрямків, постійно змінюючи курс і вектор руху», – розповів Шаманов.

Уночі 25 листопада росіяни випустили по Україні рекордну кількість ударних БпЛА – 75 «Шахедів».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *