ОСТАННІ НОВИНИ

Росія випустила по Україні 75 «Шахедів», майже усі збиті

Ольга Денисяка

|

Уночі 25 листопада росіяни випустили по Україні рекордну кількість ударних БпЛА – 75 «Шахедів». Про це повідомили в Повітряних силах ЗСУ.

Пуски зафіксовано із двох напрямків – Приморсько-Ахтарськ – рф та району Курської обл. – рф.  Основний напрямок удару – місто Київ.

Протиповітряна оборона працювала у щонайменше шести областях України: Київська Сумська, Дніпропетровська Запорізька, Миколаївська, Кіровоградська обл.

До відбиття повітряної атаки залучено зенітні ракетні війська, тактичну авіацію, мобільні вогневі групи, підрозділи радіоелектронної боротьби.

В результаті протиповітряного бою цієї ночі силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 71 ударний БпЛА «Shahed-131/136». Переважна більшість – на Київщині. Також на Дніпропетровщині знищено керовану авіаційну ракету Х-59.

Згодом в Повітряних силах повідомили, що за уточненою інформацією протиповітряною обороною знищено 74 ударних БпЛА «Shahed-131/136». 

«Тобто плюс три в актив! 74 із 75!», – додали в Повітряних силах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *