ОСТАННІ НОВИНИ

Україна отримала суперників у плей-оф за вихід на Євро-2024

Андрій Котенський

|

Три футбольні збірні, серед них і Україна, ще мають шанс кваліфікуватися на Євро-2024, через відбіркові матчі плей-оф, що сформовано за рейтингом Ліги націй. За жеребом, що відбувся у швейцарському Ньоні, нашим футболістам потрібно здолати збірну Боснії і Герцеговини, повідомляє Львівський портал.

Зауважимо, що Боснія і Герцеговина посіла лише п’яте місце у кваліфікації Групі J, але за рейтингом Ліги націй збірна йде 18-ю і є на чотири позиції вище українців. Утім за таблицею коефіцієнтів УЄФА наша команда піднялась на 22 місце у світі, тоді як Боснія і Герцеговина лише 63-та.

До цього збірні зустрічались лише двічі, під час відбору до Чемпіонату світу 2022 року. Першу гру команди зіграли в результативну нічию, забивши по одному голу у рідному Львові. А на виїзді наша команда здолала суперника із рахунком 2:0

Аби потрапити на Євро-2024 синьо-жовтим необхідно вигравати два матчі поспіль – поєдинок із Боснією та Герцеговиною та переможця протистояння Ізраїль – Ісландія.

Обидва поєдинки відбудуться 21 березня 2024 року.

Матч переможців за путівку на Євро-2024 заплановано на 26 березня.

Хто ще має шанс кваліфікуватися.

За останні дві путівки на Євро-2024 поборяться ще 8 команд.

Польща – Естонія та Уельс – Фінляндія.

Грузія – Люксембург та Греція – Казахстан.

Хто вже кваліфікувався:

Німеччина, Бельгія, Франція, Португалія, Іспанія, Шотландія, Туреччина, Австрія, Англія, Угорщина. Словаччина, Албанія, Данія, Нідерланди, Румунія, Швейцарія, Сербія, Чехія, Італія, Словенія. Хорватія.

Раніше повідомлялось, що іспанський суддя подарував Італії путівку на Євро-2024. На Україну ж очікують додаткові матчі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *