ОСТАННІ НОВИНИ

Іспанець подарував Італії путівку на Євро-2024. На Україну очікують додаткові матчі

Андрій Котенський

|

Футбольна збірна Італії не змогла здолати Україну у фінальному поєдинку кваліфікаційного туру на Євро-2024. За рівної кількості очок у групі, на жаль, квиток у фінальну стадію континентальної першості отримали саме італійці, і допоміг їм в цьому іспанський арбітр Хесус Хіль Мансано.

Вирішальний матч кваліфікації для України відбувався у німецькому Леверкузені.

Підопічним Сергія Реброва в так званому домашньому матчі потрібна була лише історична перемога над італійцями. Досі ми зазнавали сім поразок та двічі грали у нічию.

На жаль, італійці перемагали українців у першому поєдинку групи, що відбувся у вересні, то ж Італія могла задовільнитися нічиєю.

У фінальній грі відбору Україна продемонструвала дуже якісний футбол, і мала всі шанси відзначитися у воротах суперників, але, не судилося. Навіть у компенсованому часі, коли у карному майданчику італійців Браян Крістанте відверто збив нашого Михайла Мудрика, іспанський арбітр Хесус Хіль Мансано не призначив пенальті та навіть не став дивитися відеоповтор епізоду на VAR.

Україна не втратила шанси кваліфікуватися на Євро-2024

Збірна України ще має шанси кваліфікуватися на Євро-2024, бо гарантувала собі місце у відбірковому плей-оф за рейтингом Ліги націй. Своїх суперників ми довідаємось під час жеребкування, що заплановане на 23 листопада. Заключні поєдинки відбору відбудуться у березні 2024 року.

Аби потрапити на Євро-2024 синьо-жовтим необхідно вигравати два матчі поспіль.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *