Львів’янин став чемпіоном України з фехтування

Маркіян Рой

|

Львівський фехтувальник Клод Юнес став чемпіоном України з фехтування на рапірах. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Клод Юнес, який представляє Львівську школу вищої спортивної майстерності і тренується під керівництвом Сергія Гаравського, посів перше місце у чоловічому одиночному розряді. Бронзову нагороду здобув Даниїл Гойда з ДЮСШ імені О. Дем’янюка. Його тренує Пилип Колесніков.

«Чемпіонат України Клод Юнес виграв вже вчетверте поспіль. Він — без перебільшення один з найуспішніших і найперспективніших спортсменів Львівщини», – розповідає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

У командних змаганнях друге місце посіла команда Львівщини у складі Максима Гаравського, Клода Юнеса і Ростислава Герцика з Львівської обласної школи вищої спортивної майстерності та Даниїла Гойди з Дитячо-юнацької спортивної школи імені О. Дем’янюка. Золото виборола збірна «Київ-1» в складі Дмитра Чучукала, Андрія Щерби, Андрія Погребняка та Богдана Пнівчука.

Чемпіонат України відбувався у Києві. Участь у змаганнях взяли 88 спортсменів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *