ОСТАННІ НОВИНИ

Пентагон розповів, про що Остін домовлятиметься в Києві

Наталя Дуляба

|

Глава Пентагону Ллойд Остін під час візиту до Києва 20 листопада обговорить забезпечення українського війська взимку та на майбутнє від російських загроз. Про повідомляє Європейська правда з посиланням на Міністерство оборони США.

У відомстві зазначили, що під час візиту Остін проведе переговори на високому рівні з українським керівництвом. Він підкреслить постійну прихильність США надавати Україні безпекову допомогу, необхідну для захисту від російської агресії, а також обговорить довгострокове бачення майбутнього військових сил України.

«Дискусії будуть зосереджені на подальшому зміцненні стратегічного партнерства між Сполученими Штатами та Україною, включаючи забезпечення українських збройних сил необхідними бойовими можливостями як на зимовий період, так і для захисту своєї країни від майбутніх російських загроз», – йдеться у повідомленні.

У Пентагоні нагадали, що пізніше цього тижня міністр Остін вже із Пентагону проведе 17 віртуальне засідання у форматі «Рамштайн».

Як повідомляв Львівський портал, глава Пентагону Ллойд Остін прибув до Києва із неоголошеним візитом вранці 20 листопада. Разом із ним приїхав командувач Об’єднаних збройних сил НАТО в Європі генерал армії США Крістофер Каволі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *