ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродах під час пожежі в квартирі загинула жінка

Маркіян Рой

|

Уночі 8 листопада, загорілася квартира в п’ятиповерховому будинку у місті Броди на Львівщині. Внаслідок пожежі загинула 40-річна жінка, ще одна отруїлася димом. Про це Львівському порталу повідомили у ДСНС Львівщини.

08 листопада о 00:17 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Броди Золочівського району на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку в одній з квартир.

Як з’ясувалось на місці події перехожий побачив що з вікна квартири йде дим та одразу викликав рятувальників.

Прибувши на місце пожежники знайшли жінку, яка лежала без свідомості на підлозі. Її винесли на свіже повітря та почали проводити серцево-легеневу реанімацію. Зайшовши далі в квартиру, рятувальники знайшли ще одну жінку без свідомості. Її винесли на свіже повітря та також проводили реанімацію. Після чого передали медикам.

О 00:43 пожежу локалізовано та о 00:55 ліквідовано в складі 2-х ланок газодимозахисної служби.

У результаті 40-річна жінка загинула, її не змогли врятувати. А 41-річну постраждалу госпіталізували до лікарні з отруєнням продуктами горіння.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 18 кв.м, пошкоджено облицювання стін та стелі житлової квартири на площі 45 кв.м, вхідні двері сусідньої квартири на площі 1,5 кв.м .

До ліквідації пожежі залучалось 12 чоловік особового складу та три одиниці спецтехніки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *