ОСТАННІ НОВИНИ

Пластуни обрали нову керівницю осередку Львова

Маркіян Рой

|

На Загальному зборі станиці Пласту у Львові Дарину Доскач обрали станичною (головою осередку). Дарина перейняла посаду після Ярослава Булишина, який був станичним протягом 2021-2023 років. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Також під час Загального збору станиці було обрано новий склад Станичної пластової ради (виконавчого органу осередку Пласту).

Дарина  розпочала свій шлях в Пласті у жовтні 2014 року. В юнацтві належала до куреня Соломії Крушельницької та здобула найвищий ступінь пластунки вірлиці. Зараз належить до старшопластунського куреня  «Спартанки». Протягом трьох років вона активно працювала в офісі осередку, займаючи посади адміністраторки пластових уладів, фандрейзерки та операційної менеджерки.

Довідково

Пласт – найбільша та найстарша скаутська організація України, що заснована  у 1911-х роках на цінностях суверенної держави і дотепер виховує свідому молодь, готову до найбільших викликів! Зараз пластовий осередок у  Львові налічує понад 2500 осіб.

Загальний збір станиці (ЗЗС) є обов’язковим заходом в Пласті, де керівництво осередків звітує перед членами організації про свою діяльність. Під час ЗЗС також шляхом голосування обирається новий провід (керівництво) осередку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *