ОСТАННІ НОВИНИ

Львовом знову пройде хода з вимогою збільшити бюджетне фінансування ЗСУ

Наталя Дуляба

|

Цієї п’ятниці, 10 листопада, в центрі Львова вкотре збираються провести ходу у межах громадської ініціативи «Спочатку дрони, потім – стадіони». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Збір – о 15:30 біля пам’ятника Тарасу Шевченку, опісля колона рушить через площу Ринок до Львівської ОВА на вул. Винниченка, де о 16:30 відбудеться традиційний мітинг з вимогою скасувати некритичні бюджетні витрати, а кошти спрямувати на допомогу ЗСУ.

Громадську ініціативу «Спочатку дрони, потім – стадіони» заснував волонтер й активіст Святослав Літинський, вийшовши на початку вересня на одиночну акцію протесту під Львівську ОВА. Відтоді він та інші небайдужі львів’яни щоп’ятниці о 16:30 збираються на мирний мітинг. 3 листопада вони влаштували ходу центром Львова:

Нагадаємо, наприкінці жовтня у Львівській ОВА таки створили робочу групу, яка контролюватиме використання бюджетних коштів під час війни. Втім активісти, які другий місяць виходять на протести під обласну адміністрацію, казали, що представників громадськості до її складу наразі не включили.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook Olena Chebeliuk

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *