ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛОВА скасували некритичних закупівель на 20 млн грн

Андрій Котенський

|

За підсумками третього засідання робочої групи з контролю належного використання бюджетних коштів на Львівщині Львівська обласна військова адміністрація скасувала закупівлі майже на 20 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті економічної політики ЛОВА.

У межах засідання розглянули 18 закупівель.

Під час засідання заслухали представників 11 громад області – Червоноградської, Львівської, Великолюбінської, Солонківської, Добросинсько-Магерівської, Сокільницької, Східницької, Самбірської, Сколівської, Яворівської, Івано-Франківської, а також управління капітального будівництва та департаменту освіти і науки Львівської ОВА.

За результатами засідання:

  • Східницька ТГ скасувала закупівлю на суму 11,5 млн грн із будівництва водопровідних мереж.
  • Червоноградська ТГ – дві закупівлі на суму 1,4 млн грн щодо поточного ремонту внутрішньодворових доріг.

Водночас Самбірській та Яворівській громадам рекомендували переглянути доцільність та пріоритетність видатків в умовах воєнного стану.

Також, за результатами роботи попередніх засідань робочої групи Івано-Франківська селищна рада прийняла рішення про скасування трьох закупівель на суму майже 7 млн грн: капітальні ремонти дороги та пішохідної доріжки, придбання та встановлення дитячого ігрового майданчика.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *