ОСТАННІ НОВИНИ

5 років тюрми. На Львівщині сусід мало не вбив сусіда через паління шин

Андрій Котенський

|

Апеляційний суд ухвалив рішення про реальне покарання для 46-річного жителя Перемишлянської територіальної громади, який мало не вбив власного сусіда через паління шин на подвір’ї. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

За даними відомства, суд задовільнив апеляційну скаргу прокурорів Пустомитівської окружної прокуратури. Рішенням суду скасовано вирок першої інстанції стосовно 46-річного чоловіка, засудженого до умовного терміну покарання за умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень.

Встановлено, що у квітні минулого року в одному із сіл Перемишлянської територіальної громади засуджений побив 45-річного односельчанина. У той день між декількома сусідами виникла сварка через паління шин. У ході суперечки, обвинувачений взяв дерев’яний обріз та почав бити одного із сусідів по голові. Як наслідок – потерпілий втратив свідомість і згодом був доправлений до лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями.

Вироком райсуду першої інстанції обвинуваченого засудили до 5 років позбавлення волі, однак звільнили від відбування покарання з іспитовим строком.

Апеляційний суд скасував вирок суду першої інстанції та ухвалив новий. Відповідно до якого засудженому призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *