ОСТАННІ НОВИНИ

Росія підготувала інформатаку проти Умєрова, – розвідка

Наталя Дуляба

|

Російські спецслужби підготувати інформаційну атаку з дискредитації міністра оборони України Рустеми Умєрова. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

«Російські спецслужби створили і розіслали підконтрольним пропагандистам та так званим «технологам» нову методичку наративів для підриву довіри до України серед партнерів на Заході. У межах чергової кампанії з дискредитації України запланована, зокрема, інформаційна атака проти міністра оборони Рустема Умєрова», – йдеться у повідомленні.

Основні фейки з кремлівської методички:

  • «Корумпована Україна продає зброю терористам ХАМАС»
  • «Україна використовує «зерновий коридор» для незаконної торгівлі зброєю»
  • «Рустем Умєров використовує власні зв’язки в арабському світі для незаконної торгівлі зброєю»
  • «Відкриття Ліваном ринку для української сільськогосподарської продукції використовується для незаконної торгівлі зброєю».

Як наголошують у ГУР, мета нової інформаційної кампанії ворога залишається незмінною – дискредитувати Україну та повністю зупинити постачання зброї від держав-партнерів.

З цією ж метою російські спецслужби раніше таємно передали ХАМАСу окремі зразки західної зброї, захоплені під час бойових дій в Україні, аби звинуватити Україну у продажі її терористам.

Воєнна розвідка України застерігає журналістів, представників українських та закордонних медіа, громадян України від поширення вигаданої російськими спецслужбами шкідливої брехні!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *