ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові – рекордний брак водіїв автобусів

Андрій Котенський

|

У Львові на сьогодні бракує 120 водіїв міських автобусів. Це рекордна недостача працівників пасажирського транспорту. Про це повідомив керівник управління транспорту Львова Орест Олеськів.

За словами Ореста Олеськіва, Львів вперше стикнувся із такою недостачою водіїв громадського транспорту.

«Хочу звернути увагу усіх, що лише у Львові бракує 120 водіїв міських автобусів. Це рекордна недостача працівників, які щоденно виконують таку важливу для міста роботу – повідомив він.

Як відомо, Львівське комунальне автотранспортне підприємство №1 запрошує на роботу водіїв категорії «D» на нові автобуси, що курсуватимуть на міських маршрутах.

Водіям пропонують офіційне працевлаштування, ринкову зарплату та повний соцпакет (виплату лікарняних, відпускних, медичне страхування та ін.).

Усі зацікавлені можуть звертатися за адресою:  м. Львів, вул. Авіаційна, 1, тел. +380676727066.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у Львові водій автобуса не впустив у салон військового з інвалідністю. Водія автобусного маршруту №29, який поїхав зі зупинки не підібравши військового із інвалідністю, покарали доганою та зняли премію за жовтень.

Нагадаємо також, це не перший подібний випадок у Львові за останні кілька місяців. У серпні водій маршрутки №53 (перевізник – компанія «Успіх БМ») із нецензурною лайкою вигнав пасажирку, яка хотіла скористатись «ЛеоКартом» (е-квиток).

Після резонансу, який викликав цей інцидент у громаді, у мерії Львова заявили, що цей водій більше не буде працювати на міських маршрутах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *