ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові водій автобуса не впустив у салон військового з інвалідністю

Наталя Дуляба

|

Водію маршрутки №29, який у Львові не впустив у салон військовослужбовця з інвалідністю, оголосили догану. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Інцидент стався цими днями у Львові. Водій автобуса №29, який є у підпорядкуванні комунального АТП-1, не дозволив зайти військовому з інвалідністю, зачинивши перед ним двері.

На підприємстві провели бесіду з водієм та оголосили йому догану. Крім того, його позбавили місячної премії.

«У комунальному автотранспортному підприємстві зазначили, що такими діями водій порушив трудову дисципліну та посадову інструкцію. Якщо він повторить це порушення, його звільнять», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, це не перший подібний випадок у Львові за останні кілька місяців. У серпні водій маршрутки №53 (перевізник – компанія «Успіх БМ») із нецензурною лайкою вигнав пасажирку, яка хотіла скористатись «ЛеоКартом» (е-квиток).

Після резонансу, який викликав цей інцидент у громаді, у мерії Львова заявили, що цей водій більше не буде працювати на міських маршрутах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *