ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині жінка на Lexus злетіла із дороги. Серед травмованих є діти

Андрій Котенський

|

У Львівському районі внаслідок перекидання Lexus LX V8 травмовані четверо осіб, серед яких двоє дітей. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у неділю, 15 жовтня, близько 17.10, на автодорозі Львів – Івано-Франківськ – Мукачево неподалік села Ходорківці Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водійка автомобіля «Лексус», 40-річна жителька Волинської області, не впоралась з керуванням, виїхала за межі проїзної частини, після чого автівка перекинулася.

Внаслідок ДТП водійка та троє її пасажирів: 11-річна дівчина, 14-річний хлопець і 39-річний чоловік, усі – мешканці Волинської області, – отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів.

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження. Якщо вину водійки доведуть то їй загрожує до трьох років тюрми, з позбавленням права керувати транспортними засобами ще на три роки.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Як відомо, вранці 15 жовтня, на Львівщині водій Toyota Land Cruiser виїхав на зустрічну смугу і влетів у авто Volkswagen Caddy. Унаслідок чого на місці події загинули троє людей з авто Volkswagen Caddy, ще четверо людей зазнали поранень. Водій Toyota Land Cruiser суттєво не постраждав, його затримали.

Згодом у лікарні від травм помер ще один пасажир.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *