ОСТАННІ НОВИНИ

Загинуло 4 людини. Киянин катався під дією наркотиків і був позбавлений водійських прав

Андрій Котенський

|

На Львівщині до чотирьох людей зросла кількість жертв ДТП під Трускавцем, де 43-річний киянин на Toyota Land Cruiser виїхав на зустрічну смугу автомобіля Volkswagen Caddy. Окрім того стало відомо, що винуватця смертельної напередодні зупиняли у Львові, і він їздив за кермом під дією наркотиків, повідомляє Zaxid.net.

За даними джерел видання, 43-річний житель Києва, водій Toyota Land Cruiser у п’ятницю, 13 жовтня, керував автомобілем у стані наркотичного сп’яніння на вул. Тракт Глинянський у Львові. Його зупинили поліцейські і водій погодився пройти перевірку на стан сп’яніння у медзакладі, яка підтвердила, що він був під дією наркотиків. Це уже вдруге протягом року цього водія зупиняють нетверезим за кермом.

Також ввідомо, що 43-річний душогуб був позбавлений водійських прав.

На водія Toyota Land Cruiser склали протокол за керування автомобілем без прав, а також за ч.2 ст.130 КУпАП.

Речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій підтвердила журналістам, що справді 13 жовтня у Львові складали протоколи на 43-річного киянина за кермом Toyota Land Cruiser. Чоловік був у стані наркотичного сп’яніння та без прав.

Як виявилось, саме цей киянин і вчинив масштабну смертельну ДТП на трасі Львів–Трускавець.

Душогуб виїхав на зустрічну смугу і влетів у авто Volkswagen Caddy. Унаслідок чого на місці події загинули троє людей з авто Volkswagen Caddy, ще четверо людей зазнали поранень. Водій Toyota Land Cruiser суттєво не постраждав, його затримали.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *