ОСТАННІ НОВИНИ

УЄФА скасувала допуск росіян до 17 років на міжнародні змагання

Маркіян Рой

|

Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) відмовився від рішення про допуск російських збірних з футболу серед гравців до 17 років на міжнародні турніри. Про це повідомив журналіст телеканала Sky News Роб Гарріс у соцмережі Х, пише Українська правда.

«УЄФА відмовився від ідеї допустити російські команди серед гравців до 17 років на міжнародні турніри після негативної реакції. В УЄФА заявили, що не вдалося знайти технічне рішення, яке дозволило б грати російським командам», – йдеться в повідомленні.

Раніше стало відомо, що УЄФА дозволила російським дитячим командам грати на міжнародних змаганнях.

Українська асоціація футболу рішуче засудила рішення УЄФА про повернення до міжнародних змагань команд U-17 із Росії і заявила, що Україна не братиме участь у турнірах з росіянами.

27 вересня Англія, Польща, Латвія та Швеція заявили, що бойкотуватимуть змагання УЄФА за участю російських команд, які напередодні були допущені до змагань у категорії U17.

Згодом Данія, Фінляндія та Норвегія також виступили проти повернення російських команд до міжнародних змагань з футболу у віковій категорії U17.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *