ОСТАННІ НОВИНИ

УЄФА дозволила брати участь у змаганнях під прапором рф неповнолітнім рашистам

|

На засіданні Виконавчого комітету, яке відбулося у кіпрському Лімассолі 26 вересня Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) прийняла рішення про допуск до міжнародних змагань російських команд у віковій категорії U17. Про це повідомляє Українська правда.

«УЄФА була першим спортивним органом, який відреагував на війну в Україні, і в лютому 2022 року вжив рішучих заходів – відсторонив усі російські команди від своїх змагань, скасував заходи, заплановані в Росії – фінал Ліги чемпіонів УЄФА в Санкт-Петербурзі та Суперкубок УЄФА в Казані, а також розірвало спонсорський контракт з «Газпромом», – виправдовують рішення у УЄФА.

Водночас в УЄФА переконані, що діти не повинні бути покарані за дії, відповідальність за які лежить виключно на дорослих, і вважають неповнолітніх російських футболістів так званими посилами миру та надії.

УЄФА також дуже прикро, що через конфлікт (війну Росії проти України – ред) покоління неповнолітніх (рашистів – ред.) позбавлене права змагатися у міжнародному футболі…

Водночас комітет засудив війну Росії в Україні та підтвердив, що відсторонення всіх інших команд Росії (клубів і національних збірних) триватиме до закінчення війни.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *