ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові народилась дівчинка вагою майже 5 кг

Наталя Дуляба

|

У Львівському перинатальному центрі народилась дівчинка вагою 4850 г та зростом 59 см. Про це Львівському порталу повідомили у медзакладі.

Пологи пройшли без ускладнень. Медики кажуть, що немовля є повністю здорове, добре їсть та спить, а також гарно набирає вагу.

Для мами Юлії це була четверта вагітність, донечку народжувала разом із чоловіком у партнерських пологах. Зараз жінка почувається добре й разом із дитиною готується до виписки.

Як уточнили Львівському порталу у пологовому, це не найбільше народжене у них немовля. Рекордсменом став хлопчик-богатир вагою 5400 г та зростом 62 см, який з’явився на світ у червні цьогоріч.

Нагадаємо, перинатальний центр у Львові (вул. Дж. Вашингтона, 6) є одним з основних медичних закладів охорони здоров’я матері та дитини на Львівщині. Тут не лише приймають пологи, а й надають кваліфіковану допомогу жінкам із загрозою переривання вагітності та передчасними пологами.

Торік у лікарні відкрили окреме відділення передчасно народжених дітей. Тут виходжують малюків, що народилися з вагою від 500 г, мають вроджену патологію чи затримку темпів розвитку.

Так восени 2022 року у пологовому успішно виходили передчасно народженого хлопчика, який важив лише 750 г.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: перинатальний центр

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *