ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали контрабанду новинок від Apple

Наталя Дуляба

|

29-річний мешканець Львівщини намагався потайки завезти з Польщі партію техніки, серед якої – останні смарт-годинники бренду Apple. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської митниці.

Випадок стався 4 жовтня в пункті пропуску «Грушів – Будомєж», куди прибув 29-річний мешканець Львівської області на автомобілі Mercedes-Benz. У митній декларації він вказав, що везе лише особисті речі. Втім під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили контрабанду техніки.

Всередині авто чоловік перевозив смарт-годинники Epix pro, Apple Watch 9, Apple Watch ultra 2, планшети iPad Pro, навушники AirPods Pro 11, а також смартфони Googl Pixel 7 pro, Sony Xperia 5, One plus 10T, фени Dyson та ігрові консолі.

Вартість усіх ґаджетів оцінюють у 2 млн грн.

За цим фактом склали адмінпротокол за ч.2 ст.471 Митного кодексу України (недекларування товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню). Крапку в цій історії поставить суд.

Нагадаємо, нещодавно на кордоні з Польщею також затримали контрабанду останньої моделі смартфонів Apple – iPhone 15 Pro. Мешканець Львівщини хотів потайки завезти 33 телефони.

Ще одну масштабну контрабанду смартфонів Apple iPhone викрили у серпні у пункті пропуску «Грушів – Будомєж». 200 телефонів останніх моделей нелегально намагались ввезти рейсовим автобусом. Вартість ґаджетів оцінили майже у 7 млн грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *