ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею виявили партію контрабандних iPhone 15 PRO

Маркіян Рой

|

У понеділок, 25 вересня, на пункті пропуску «Рава-Руська-Хребенне», 33-річний чоловік намагався нелегально ввезти з Польщі 33 смартфони Apple найновішої моделі iPhone 15 Pro без сплати митних платежів. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській митниці.

Водій автомобіля – 33-річний житель Львівської області, вказав у декларації, що переміщує лише особисті речі.

Однак під час огляду транспортного засобу працівники митниці спільно з прикордонниками виявили незадекларований товар: 33 смартфони марки Apple модель Iphone 15 Pro, нові в упакуванні.

Крім того, в автомобілі «Opel», який слідував з сусідньої країни через пункт пропуску «Шегині» було виявлено серед особистих речей водія два IPhone 15 Pro Max.

Незадекларовані товари тимчасово вилучили. Орієнтовна вартість гаджетів – близько 2,2 млн гривень.

За цими фактами, відповідно до ч.2 ст.471 (Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами) МКУ складено адмінпротоколи.

Нагадаємо, напередодні ще одну масштабну контрабанду смартфонів Apple iPhone викрили у пункті пропуску «Грушів – Будомєж». 200 телефонів останніх моделей теж нелегально намагались ввезти рейсовим автобусом. Вартість ґаджетів оцінили майже у 7 млн грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *