ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею затримали контрабанду Apple iPhone на 7 млн грн

Наталя Дуляба

|

У рейсовому автобусі, який прибув в Україну з Польщі, потайки намагались провезти 200 смартфонів Apple iPhone останніх моделей. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської митниці.

Випадок стався у ніч на середу, 16 серпня, у пункті пропуску «Грушів – Будомєж», куди прибув рейсовий автобус із Польщі.

Під час огляду митники спільно з прикордонниками виявили, що всередині конструктивних порожнин транспортного засобу сховали 200 смартфонів Apple iPhone 13-14. Їхню вартість оцінюють майже у 7 млн грн.

Всі ґаджети правоохоронці вилучили. За цим фактом склали адмінпротокол за ст. 483 Митного кодексу України (переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю).

Санкція статті передбачає штраф розміром 100% вартості виявлених контрабандних товарів та їхню конфіскацію. Крапку у цій справі поставить суд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівська митниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *