ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові не змогли обрати нового керівника ЛКП «Лев». Конкурс продовжили

Маркіян Рой

|

Під час проведення конкурсу на посаду керівника ЛКП «Лев» із 14 претендентів не обрали жодного через їхню невідповідність вимогам. У зв’язку з цим 25 червня робоча експертна група ухвалила рішення про продовження подачі заявок на участь у конкурсі ще на два тижні. Про це Львівському порталу  повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

«Міська рада провела відбір кандидатів. На жаль, жоден з них не відповідає на 100% тим вимогам, які були створені разом з експертною радою. Ми окреслили насамперед те, що людина повинна чітко відповідати цінностям. Це все прописано в нашому етичному кодексі. Крім цього, зважали на професійний рівень. Коли обговорювали вимоги й критерії, то всі розуміли, що повинна бути людина з досвідом, яка вміє управляти процесами й людьми. Любов до тварин має бути за замовчуванням», —  повідомила керівниця управління персоналом ЛМР Лілія Савич.

Зоозахисниця Оксана Джус розповіла, що кандидати, які подавалися на конкурс, розуміли проблеми ЛКП «Лев», але пропонували мало варіантів, щоб їх розв’язати. Вона порадила майбутнім претендентам ретельніше ознайомитися з вимогами конкурсу, статуту ЛКП «Лев» та із законодавством.

«Кожен з кандидатів мав свої сильні й слабкі сторони. ЛКП “Лев” потрібно вийти з кризи, яка назбиралася за два роки, й кандидати мали повідомити про свої конкретні кроки. Крім цього, треба максимально відновити діяльність стерилізаційного центру, клініки. Кандидати чітко озвучували, які проблеми має зараз клініка та місто, але дуже мало було рішень», – повідомила Оксана Джус.

Депутат профільної комісії Володимир Лучишин розповів, що кожен з претендентів на посаду очільника клініки погодився на волонтерських засадах працювати з потенційним керівником.

Зазначається, що кандидат мусить знати англійську мову на рівні не нижче В2 для кращої комунікації з міжнародними донорами. Нині це, за словами фахівців, вимога часу і В2 —  не надто високий рівень для керуючої посади, на якій доведеться залучати іноземців до співпраці.

Вимоги до кандидатів на посаду директора ЛКП «Лев» можна знайти тут. Заявки приймтимуть до 8 серпня.

Причиною оголошення відкритого конкурсу на посаду нового очільника ЛКП «Лев» стала евтаназія двох здорових собак, які перебували під опікою підприємства. Тіла вбитих тварин у мішках для сміття виявили волонтери у морозильній камері.

За результатами службового розслідування через факти ліквідації здорових тварин у ЛКП «Лев» звільнили керівницю Олену Іващенко та головного лікаря Ярослава Муху.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *