ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій-утікач зніс дорожній знак

Наталя Дуляба

|

П’яний водій ВМW, втікаючи у Львові від правоохоронців, зніс дорожній знак і лише після цього зупинився. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Випадок стався цими вихідними. Екіпаж патрульних саме їхав на виклик у Шевченківському районі, як помітив автомобіль ВМW, водій якого порушив Правила дорожнього руху.

Проігнорувавши вимогу зупинки, водій намагався втекти, згодом не впорався з кермуванням та збив дорожній знак. Лише після цього він спинився.

Під час спілкування інспектори виявили у 40-річного чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння, однак пройти перевірку він відмовився. Більше того, це вже вперше порушника ловлять на їзді напідпитку.

На порушника склали адмінматеріали та протоколи за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до аварії) та за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП. Справу скерують до суду, який і обиратиме покарання.

Загалом протягом цих вихідних, 2-3 вересня, у Львові та області правоохоронці спіймали 21 п’яного водія.

Так, 3 вересня неподалік Стрия п’яний водій «Форда» протаранив «дев’ятку», від удару її зім’яло ущент і викинуло у кювет. 23-річний керманич ВАЗу не вижив.

Того ж дня 19-річний юнак, їдучи за кермом «Шевроле» у стані наркотичного сп’яніння, врізався у маршрутку біля Львова. Двоє пасажирів автобуса потрапили до лікарні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *