ОСТАННІ НОВИНИ

Смертельна аварія біля Стрия: п’яний водій ущент зім’яв «дев’ятку»

Наталя Дуляба

|

Неподалік Стрия п’яний водій «Форда» протаранив «дев’ятку». Від удару останню машину зім’яло ущент і викинуло у кювет. Керманич ВАЗу загинув на місці. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

ДТП сталась у неділю, 3 вересня, близько 19.00 на трасі Стрий – Івано-Франківськ у селі Фалиш Стрийського району.

Тут зіткнулись автомобілі «Форд» під керуванням 61-річного жителя міста Стрий та ВАЗ-21099, за кермом якого перебував 23-річний стриянин. Від отриманих травм водій «дев’ятки» помер на місці події.

Щоб деблокувати загиблого з понівеченого салону авто, довелося викликати рятувальників.

Також правоохоронці встановили, що водій «Форда», який також був травмований під час аварії, керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (порушення Правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ.

Санкція статті передбачає покарання –від п’яти до десяти років тюрми з позбавленням водійських прав терміном від п’яти до десяти років. Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція, ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *