ОСТАННІ НОВИНИ

Водій під наркотиками врізався у маршрутку неподалік Львова

Наталя Дуляба

|

19-річний киянин, їдучи за кермом «Шевроле» без водійських прав і в стані наркотичного сп’яніння, врізався у маршрутку недалеко від Львова. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія виникла у неділю, 3 вересня, близько 12.00 на трасі Львів – Радехів – Луцьк у селі Жовтанці Львівського району. Тут 19-річний киянин на автомобілі «Шевроле Лачетті» врізався у рейсовий автобус «Еталон» сполученням Львів-Луцьк, яким керував мешканець Волині віком 60 років.

Внаслідок зіткнення травми отримали двоє пасажирів автобуса віком 17 та 22 роки, їх забрали в лікарню. Скільки загалом людей було у салоні маршрутки, правоохоронці не уточняють.

Окрім того встановлено, що хлопець керував «Шевроле» у стані наркотичного сп’яніння та без документів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 ККУ (порушення Правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).

Санкція статті передбачає покарання –до трьох років тюрми з позбавленням водійських прав терміном від трьох до п’яти років. Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *