ОСТАННІ НОВИНИ

На крісло директора ЛКП «Лев» є два кандидати

Андрій Котенський

|

До управління персоналом Львівської міськради надійшло ще 8 заявок на вакансію директора Львівського комунального підприємства «Лев». За підсумками конкурсного відбору залишилось двоє кандидатів, які пройшли до наступного етапу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні персоналом Львівської міськради, одна з восьми кандидатів відмовилась від участі, тому конкурсна комісія, до складу якої входять, зокрема, представники зоозахисту, заслухала напередодні 7 презентацій бачення розвитку підприємства. У кожного кандидата було по 10 хвилин на презентацію та ще 20 на запитання-відповіді.

«Не всі 8 кандидатів відповідали вимогам, які були заявлені. Дивом було для мене те, що не всі кандидати мають вищу освіту. Це стало серйозною перешкодою і ми навіть були змушені відмовити нашій фаворитці. За підсумками цього етапу всі члени експертної ради одноголосно вибрали б одну кандидатку, яка зробила дуже хорошу презентацію і проявила всі компетенції, які ми очікували, але, на жаль, у неї немає диплома про вищу освіту, а за законом – очільником підприємства повинен бути керівник з дипломом магістра», – розповіла керівниця управління персоналом Львівської міськради Лілія Савич.

За її словами, зараз потрібно рятувати ЛКП «Лев», потрібно обрати ту людину, яка зможе утримувати життєдіяльність підприємства і не дасть скотитися йому в серйозні кризові ситуації.

«Ми вирішили, що ми проведемо другий тур. Два відібрані кандидати отримають завдання, які стосуватимуться вміння планувати бюджет, управлінських якостей та комунікації – додала Лілія Савич.

З датою другого етапу відбору визначаться наступного тижня. Імен кандидатів не розголошують.

Як повідомляв Львівський портал, у липні, у Львові не змогли обрати нового керівника ЛКП «Лев» із поміж 14-ти кандидатів, а відтак конкурс подачі заявок продовжили до 8 серпня.

Причиною оголошення відкритого конкурсу на посаду нового очільника ЛКП «Лев» стала евтаназія двох здорових собак, які перебували під опікою підприємства. Тіла вбитих тварин у мішках для сміття виявили волонтери у морозильній камері.

За результатами службового розслідування через факти ліквідації здорових тварин у ЛКП «Лев» звільнили керівницю Олену Іващенко та головного лікаря Ярослава Муху.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *