ОСТАННІ НОВИНИ

Захисник «Азовсталі» зі Львівщини отримав нагороду від Президента

Маркіян Рой

|

Президент України Володимир Зеленський нагородив військового зі Львівщини Святослава Паламара із позивним «Калина», Орденом Данила Галицького. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Святослав Паламар народився в Миколаєві (Миколаївська громада). Захищає Україну з початку серпня 2014 року. Учасник оборони Маріуполя під час російського вторгнення в Україну.

Указом Президента України від 17 квітня 2022 року Святослав Паламар нагороджений Орденом за особистий внесок в обороні та розбудові України, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові.

Нагадаємо, 8 липня президент Володимир Зеленський повідомив, що в Україну з Туреччини повертаються захисники «Азовсталі» Денис Прокопенко, Святослав Паламар, Сергій Волинський, Олег Хоменко і Денис Шлега. Цього вдалося досягнути завдяки перемовинами з Туреччиною.

Військові після звільнення з полону у вересні 2022 року перебували в Туреччині під особистими гарантіями захисту і безпеки президента Реджепа Таїпа Ердогана.

Як було попередньо відомо, ці бійці мали перебувати у Туреччині до кінця війни.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *