ОСТАННІ НОВИНИ

Медики дістали хвостовик міни з тіла військового

Наталя Дуляба

|

У прифронтовому шпиталі з плеча українського військового дістали хвостовик міни. Зараз стан захисника вже стабілізували. Про це Львівському порталу повідомили у командуванні Медичних Сил ЗСУ.

Пораненого військовослужбовця доставили в один із прифронтових шпиталів. Там під час до обстеження лікарі виявили сторонній предмет у його тілі.

З’ясувалось, що то був хвостовик міни. На місце викликали бригаду саперів, які після дослідження засвідчили, що сторонній предмет можна видалити безпечно.

«Після дослідження лікарі прийняли рішення про оперативне втручання та видалення хвостовика», – йдеться у повідомленні.

Операція пройшла успішно. Зараз стан військового стабілізували, його готують до подальшої медичної евакуації та реабілітації.

Нагадаємо, українські медики вже не вперше дістають із тіл поранених військових нерозірвані боєприпаси й таким чином рятують їм життя.

На початку 2023 року хірурги витягнули з грудей захисника гранату ВОГ, яка не вибухнула. Чоловік вижив і проходить подальше лікування та реабілітацію.

Згодом лікарі знову виконали філігранну операцію, витягнувши з тіла пораненого бійця бойову частину гранати ВОГ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: командування Медичних Сил

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *