ОСТАННІ НОВИНИ

Готуємо сюрпризи для ворога у Чорному морі, – Малюк

Наталя Дуляба

|

Служба безпеки України напрацьовує низку операцій, які стануть «сюрпризом» для російських окупантів, в тому числі й у Чорному морі. Про це заявив глава СБУ Василь Малюк.

«Сьогодні в процесі розробки і реалізації в нас дуже багато різних цікавих операцій, зокрема в акваторії Чорного моря. Обіцяю вам, це буде сюрпризом, особливо для наших ворогів», – сказав Василь Малюк, коментуючи розробку СБУ – надводні морські дрони SeaBaby («Морський малюк»).

Зазначимо, що морські дрони SeaBaby – унікальна розробка СБУ. Їх виготовляють в Україні на підземному виробництві. Наразі відомо, що ці морські дрони здатні нести на собі 850 кг вибухівки.

Саме «Морські малюки» виконали низку успішних операцій, зокрема атакували кримський міст, російський десантний корабель «Оленегорський горняк» і нафтовий танкер SIG.

Нагадаємо, дотепер не було нічого відомо про морські дрони України, якими вона у липні атакувала кримський міст у Керчі. Лише зараз СБУ вперше показала цю унікальну розробку і розповіла про неї більше.

Детальніше про SeaBaby читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *