ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ підбили корабель у Новосибірську

Андрій Котенський

|

Під час нічної атаки на військово-морську базу РФ в Новоросійську пошкодження зазнав один з десантних кораблів, який буцімто успішно відбив атаку морських дронів.

Попередньо, мова про корабель «Оленегорский горняк», який отримав значний крен на ліву сторону і був терміново відбуксируваний ближче до берега, аби не затонути.

Цікаво, що раніше окупанти відзвітували про те, що атака на російську базу була успішно відбита – кораблями «Оленегорский горняк» та «Суворовець».

За даними джерел РБК-Україна в Службі безпеки, спецоперацію проводили разом з ВМС. В результаті атаки «Оленегорский горняк» отримав серйозну пробоїну і наразі не може виконувати свої бойові завдання.

На відео видно, як надводний дрон СБУ, насичений 450 кілограмами тротилу, атакує ворожий корабель, де перебуває близько 100 чоловік екіпажу.

Цікаво, що «Оленегорский горняк» у 2007 році був визнаний найкращим десантним кораблем Північного флоту РФ. На сьогодні у флоті Росії налічується 16 великих десантних кораблів подібного типу.

Раніше Львівський портал повідомляв, що Новисибірськ атакували морськими дронами.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *