ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині двох чоловіків судитимуть за підпал автомобіля свого знайомого

Маркіян Рой

|

21-річного мешканця Яворівщини та 50-річного львів’янина звинувачують у підпалі транспортного засобу свого знайомого. Сума завданих збитків становить понад 140 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Зазначається, що 50-річний раніше судимий мешканець Львова проник на подвір’я батька потерпілого, облив бензином та підпалив припаркований там автомобіль. У той час його 21-річний спільник залишився неподалік в своєму авто, спостерігаючи навколишню обстановку.

Після підпалу зловмисники втекли з місця події. За версією слідства, мотивом підпалу було залякування колишнього товариша. У результаті потерпілому заподіяли понад 140 тис. грн майнової шкоди.

21-річному мешканцю Яворівщини та 50-річного львів’янину оголосили підозру за умисне пошкодження чужого майна (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 194 ККУ), справу скерували на розгляд суду. Їм загрожує позбавлення волі на термін від трьох до десяти років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *