ОСТАННІ НОВИНИ

На Херсонщині розбили російський спецпідрозділ ракетних військ

Наталя Дуляба

|

Спецпризначенці української розвідки, просунувшись углиб окупованої частини Херсонщини, знищили спецпідрозділ ракетних військ рашистів. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Успішно попрацювали у ворожому тилу бійці батальйону «Шаман», який входить до підрозділу спеціального призначення української розвідки. Вони просуваються вглиб окупованих територій та нищать там рашистів.

Одне з таких завдань військові виконали на лівобережжі Херсонщини, яка наразі ще перебуває під окупацією Росії. Там наші спецпризначенці знищили один із підрозділів ракетних військ спеціального призначення ЗС РФ.

Жодних інших деталей про цю операцію у ГУР наразі не надають, але опублікували фото, на якому видно прапор цього роду військ російської армії та нашивку.

Нагадаємо, за останніми даними Генштабу на війні в Україні вже знищили 250 тисяч російських окупантів. Кількість поранених рашистів натомість у рази більша.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *