ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський обіцяє продовжити очищення влади, згадав і про військкомів

Наталя Дуляба

|

Президент Володимир Зеленський пообіцяв продовжити очищення не лише серед державних інституцій та депутатів, а й серед військкомів. Про це він сказав 5 серпня у своєму відеозверненні.

«Наступного тижня буде продовження нашої роботи з очищення державних інституцій від тих, хто намагався перетягнути з минулого всі ті старі свої звички, старі схеми, які дуже довго, десятиліттями, послаблювали Україну. Старих форматів у нашій державі більше не буде – тих форматів, коли одні захищали державу й людей, а інші намагалися поставити і державу, і людей на службу своїй вигоді.

Хоч би ким людина була – чи то “воєнкомом”, чи то депутатом, чи то посадовцем – кожен повинен працювати лише заради держави. Так і буде», – наголосив глава держави.

Після скандалу у липні з незаконним збагаченням екскерівника Одеського ТЦК Євгена Борисова в Україні анонсували масштабну перевірку усіх керівників військкоматів.

Нещодавно президент Володимир Зеленський заявив, що попередні результати перевірки військкомів виявились невтішними.

Потім стало відомо про те, що керівник військкомату Рівненщини жорстоко побив підлеглого. А на Закарпатті військовий комісар виявився не лише любителем СРСР, він також експлуатував солдат для будівництва власного будинку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *