ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні перевірять усіх воєнкомів, чи нема у них вілл у Європі

Андрій Котенський

|

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія ініціював провести перевірку воєнкомів в усіх областях України після того, як йому «відняло мову» під час перегляду розслідування про ймовірні факти зловживань начальником одеського військкомату Євгеном Борисовим. Про це повідомив сам член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

За словами Арахамії, справа воєнкома Євгена Борисова буде на його особистому контролі.

«Подивився розслідування Михайла Ткача про військкома. У мене просто відняло мову. Як член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки ініціюю розгляд цього випадку й детальне його висвітлення в засобах масової інформації. Готую звернення до правоохоронних органів і беру під особистий депутатський контроль хід розслідування», – повідомив Давид Арахамія.

Паралельно він пообіцяв, що ініціює ще одне звернення до уповноважених органів, щоби провести аналогічні перевірки стосовно військкомів усіх областей.

«Просто в шоці від цинізму того, що відбувається», – емоційно відреагував Давид Арахамія.

Як відомо, журналісти розслідувачі Української правди здійснили подорож до Іспанії на пошуки українських віп-біженців, топ-втікачів та інших відомих поціновувачів королівства.

У ході розслідування виявилось, що родина начальника Одеського обласного ТЦК та СП Євгена Борисова під час повномасштабної війни придбала у Іспанії майна на суму близько 4,5 млн євро.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *