ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали місцевого наркоторговця

Маркіян Рой

|

У Львові правоохоронці затримали 46-річного місцевого мешканця за підозрою у збуті наркотиків. Про це Львівському порталу повідомили у  відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

За даними правоохоронців, чоловік який раніше притягувався до кримінальної відповідальності, причетний до збуту наркотичних речовин «з рук в руки» мешканцям Львова.

Під час обшуку в квартирі зловмисника виявили та вилучили кілька пакунків з речовинами, схожими на наркотичний засіб «канабіс» та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Чоловіка затримали та відкрили кримінальне провадження за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч.2 ст.307 ) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті до 10 років позбавлення волі  з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *