ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський на передовій вручив нагороди спецпризначенцям

Наталя Дуляба

|

29 липня, у День Сил спеціальних операцій України, президент Володимир Зеленський прибув на передові позиції на Бахмутському напрямку і привітав військових із професійним святом. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі президента.

Володимир Зеленський навідався у командний пункт тактичних груп ССО у Часовому Яру. Він заслухав доповідь командира про оперативну ситуацію в зоні відповідальності, виконання спеціальних завдань і потреби підрозділів у зброї, техніці та обладнанні.

Президент поспілкувався зі спецпризначенцями, подякував за героїзм та професійність, вручив державні нагороди.

«Вітаю з Днем ССО. Важливий день для України, для ЗСУ. Зрозуміло, що ситуація непроста, але ви потужні люди. Бажаю вам міцності, здоров’я та перемоги. Напевно, народ України небагато чує про ССО, тому що ви завжди в найгарячіших точках. Але хочу сказати, що всі знають, які хлопці в ССО. Знають, що всі ви – дуже героїчні, від вас багато залежить, бо ви завжди на першій лінії фронту», – сказав Володимир Зеленський.

Глава держави, зокрема, нагородив воїнів відзнакою «Хрест бойових заслуг», орденами Богдана Хмельницького І ступеня та вручив цінні подарунки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *