ОСТАННІ НОВИНИ

Рада позбавила мандата Арістова, якого помітили на Мальдівах

Анастасія Диняк

|

Верховна Рада України 27 липня припинила депутатські повноваження нардепа Юрія Арістова. Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

Так, 27 липня парламент проголосував за припинення депутатських повноважень нардепа Юрія Арістова, який під час «відрядження» відпочивав з сім’єю на Мальдівах. «За» проголосували 320 депутатів.

Железняк також додав, що у Верховній Раді «новий антирекорд» по кількості нардепів – 403 обранця.

Рада забрала мандат у любителя Мальдів нардепа Арістова

Як повідомляв Львівський портал" href="https://portal.lviv.ua/">Львівський портал, 48-річного «слугу» Юрія Арістова, заступника голови комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки помітили у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives, що знаходиться на приватному острові Ітхаафуші на Мальдівах.

Арістов на законних підставах виїхав у робоче відрядження до Польщі, а там дистанційно відкрив собі лікарняний у київській клініці і полетів відпочивати на Мальдіви.

Нардеп сам вирішив скласти мандат народного депутата України, однак наразі його відпочинок на Мальдівах під час повномасштабної війни вже розслідують за ч.1 ст.366 (Службове підроблення) ККУ.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, станом на 27 липня чиновникам та народним депутатам заблокували виїзд за кордон після низки скандальних «відряджень» на курорти. Наразі допрацьовуватиметься законодавство, яке регулює відрядження.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *