ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві затримали колишнього одеського воєнкома

Маркіян Рой

|

У Києві в понеділок, 24 липня, затримали колишнього керівника Одеського обласного військкомату Євгена Борисова. Про це повідомило Державне бюро розслідувань.

Як зазначається, в суботу Борисову оголосили про підозру у незаконному збагаченні на сотні мільйонів гривень та в умисному ухиленні від несення служби.

Колишній посадовець намагався втекти від слідства, при цьому він використовував елементи конспірації – змінював номери телефонів, автомобілів тощо, місце розташування.

«Два дні тривали активні пошуки й, з рештою, в результаті комплексних оперативно-слідчих заходів його було виявлено та затримано у Києві», — повідомили в ДБР.

Враховуючи усі намагання колишнього воєнкома Борисова сховатися від правосуддя, працівники ДБР проситимуть суд залишити його під вартою без можливості внесення застави.

Як відомо, після журналістського розслідування ДБР повідомило про підозру у незаконному збагаченні військкому Євгену Борисову, який на сьогодні переховується від слідства.

Нагадаємо, у розслідуванні журналістів йшлося про те, що родина начальника одеського військкомату Євгена Борисова під час повномасштабної війни придбала на іспанському узбережжі нерухомості та автівок на мільйони доларів. Про це свідчать витяги з іспанського реєстру, хоча сам Борисов заявляє, що не в курсі, чи є у його сім’ї майно в Іспанії.

Згодом президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки, на якому доручив головнокомандувачу Валерію Залужному звільнити одеського воєнкома Євгена Борисова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *