ОСТАННІ НОВИНИ

«Батальйон Іспанія». Як живуть в королівстві українські мільйонери

Андрій Котенський

|

Журналісти розслідувачі Української правди здійснили подорож до Іспанії на пошуки українських віп-біженців, топ-втікачів та інших відомих поціновувачів королівства.

На початку 2023-го року заступника генерального прокурора Олексія Симоненка було звільнено через новорічний вояж до іспанської Марбельї, де під час повномасштабного вторгнення оселилась родина чиновника.

На початку весни ту ж таки Марбелью прославив одеській військовий комісар Євген Борисов, мати якого, як виявилось, стала власницею тамтешньої вілли вартістю кілька мільйонів євро. Після викриття цих фактів Борисова відсторонили від обов’язків, а справою про збагачення перевіряє ДБР.

Відтак УП навідалась у гості до одеського воєнкома та інших українських мільйонерів.

У ході розслідування виявилось, що родина начальника Одеського обласного ТЦК та СП Євгена Борисова під час повномасштабної війни придбала у Іспанії майна на суму близько 4,5 млн євро.

Також журналісти навідались до родини народного обранця Олександра Гереги та інших віп-біженців. Більше подробиць у відеосюжеті:

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *