ОСТАННІ НОВИНИ

Притула продав карту Буданова за 14 мільйонів

Андрій Котенський

|

Активіст та волонтер Сергій Притула продав з аукціону знамениту карту розділеної Росії глави Головного управління розвідки Кирила Буданова за 14 мільйонів гривень.

Виручені кошти підсилять збір Благодійного фонду Притули на 5 комплексів БАЛА EOS C VTOL для штурмових спецпідрозділів ГУР, на які потрібно 120 мільйонів гривень.

Цікаво, що Стартова ціна лоту становила 400 тис. грн, але за час аукціону зросла до 14 млн.

Карту Буданова придбав учасник Михайло. Його прізвища не розголошують.

«Вітаю пана Михайла з перемогою у аукціоні! Дякую всім учасникам за запеклу боротьбу, дякую всім глядачам за активність в чаті і дякую команді фонду за допомогу в організації», – повідомив Сергій Притула.

Як раніше повідомлялось, Благодійний Фонд Сергія Притули разом з Аукціонним домом ДУКАТ провели аукціон, де продавалася картина Марії Примаченко «Квіти виросли коло четвертого блока» 1990 року.

Картину придбав українець із закордону за 500 000 доларів. В історії благодійних аукціонів за таку суму українську картину придбано вперше. Благодійний фонд Сергія Притули на виручені кошти придбав 125 бусів для ЗСУ.

Після цього новий власник картини передав її на зберігання до Національного художнього музею України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *