ОСТАННІ НОВИНИ

Унаслідок обстрілів Донеччини є жертва

Анастасія Диняк

|

Унаслідок обстрілів Донеччини 19 липня одна людина загинула, ще двоє постраждали. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Павло Кириленко.

Так, за добу росіяни вбили одного жителя Донеччини — у Костянтинівці. Ще двоє людей отримали поранення.

Кириленко нагадав, що наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Нагадаємо, вночі 20 липня російські окупанти випустили по Україні 38 боєприпасів: 19 крилатих ракет та 19 дронів-камікадзе.

У результаті бойової роботи українська ППО знищила 18 повітряних цілей.

Зокрема на Одещині Сили ППО знищили всі 12 «Шахедів» та два «Калібри». Долетіли до цілей надзвукові ракети типу Х-22 та «Онікс».

У Повітряних силах пояснили, що українська ППО наразі не може збивати російські ракети Х-22 та «Онікс» через їхню швидкість та висоту польоту.

Унаслідок атаки на Одесу було пошкоджено портову інфраструктуру, об’єкти цивільної інфраструктури. Окупанти також зруйнували  адмінбудівлю в середмісті Одеси та частково пошкодили будівлю генерального консульства Китайської Народної Республіки. 

Під час атаки загинув охоронець цивільної будівлі 2002 року народження. Поранення отримали восьмеро осіб, серед них — дитина та троє працівників ДСНС.

Також окупанти завдали удару по багатоповерхівці у Миколаєві. Унаслідок цього поранено 19 осіб, зокрема й дітей віком від 1 місяця до 12 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *